Ekstra treningsdag - Allidrett - Fri lek?

Postet av Gol Idrettsarena den 14. Aug 2019

Kjært barn har mange navn. Kall det hva du vil, det er ikke det som er viktig. Det som derimot er viktig er  en uorganisert og uformell arena for barn og ungdom der de kan utfolde seg fysisk. Vi i Gol IL har hatt et pilotprosjekt som vi har valgt å kalle ekstra treningsdag. Vi har hatt det gående i 18 måneder og ønsker med dette skrivet å spre informasjon om prosjektet.

Kort forklart så er det en dag i uken med ekstra aktivitet for medlemmene i Gol IL. Vi startet ut med aldersgruppen 12-18 år, men ser at det er en del som snart fyller 12 som ønsker å være med og det får de så klart.  Med andre ord så er nedre aldersgrense at du går 7.klasse.

Vi ønsker å imøtekomme barn og ungdoms behov for et løsere opplegg enn skole og den tradisjonelle idretten. Med det mener vi at deltagerne selv er med på å bestemme innholdet i opplegget. "Treningene" finner sted på Gol idrettsarena onsdager eller torsdager i tidsrommet kl. 19.00 - 21.00. Har du fotballtrening frem til kl. 20.00 så kommer du etterpå. Må du hjem og legge deg før kl. 21.00 da drar du litt tidligere hjem. Det er helt opp til deg. 

Vi har som regel en økt i håndballhallen med diverse ballaktiver. Parallelt med det så pleier vi å buldre (klatre). Vi er siste timen i basishallen med hopping, stikkball, fri lek, mørke-gjemsel med mer:)  

Ønsker du følge med på dag, tidspunkt og informasjon om opplegget? Klikk HER
Lurer du på hvorfor man må være medlem i Gol IL for å være med på kun denne dagen? Svaret er enkelt - forsikring. Bli med - det er GØY!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.