Priser og åpningstider Gol Idrettsarena

Postet av Gol Idrettsarena den 20. Des 2018


Mange som lurer på åpningstid og pris vedrørende klatring!

Åpningstidene for Gol idrettsarena er:

Mandag - torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredager kl. 08.00 - 15.30
Alle andre dager/tider: Adgang med kodebrikke

Ved kjøp av kodebrikke, er åpningstidene 08.00 - 22.00 året rundt 24/7 ;--)

I tidsrommet kl. 08.00 - 15.00 man-fre er det Gol skule, Frisklivssentralen og IHUGA PT (www.ihuga-pt.no) som har bruksrett på bygget. Hvis f.eks. det er en skoleklasse som bruker klatreveggen, så må man vike. Full oversikt over bruken får du ved å sjekke kalenderen og huke av for valgt sal/rom.

Du lurer kanskje på hvorfor vi har "stengt" i helgene. Det er fordi vi ikke har en resepsjon til å ta imot potensielle drop-in kunder for klatring. Hvis vi lar bygget stå åpent uten tilsyn er vi sårbare i forhold til hærverk og ulykker som følge av barn uten oppsyn.

Hvis du er på gjennomreise og vil inn å klatre, send en e-post til golidrettsarena@gmail.com i god tid før du ønsker adgang. Det lar seg gjøre:) Ev. sjekk "Gol IL klatregruppe" på Facebook, så kan du avtale med noen som har kodebrikke, og vippse 103936 for drop-in'en din. Regner du med å "droppe inn" flere ganger, skaff deg egen brikke (stikk innom eller send e-post til golidrettsarena@gmail.com)!

Se vedlegg for priser klatring/Goliat samt bilde av hvordan kalenderen ser ut (NB! Gå til kalenderen for å se oppdatert versjon til enhver tid).

Vi tar forbrukermakt på alvor. Vi har derfor senket drop-in prisen fra 150,- til 75,- (gjelder for alle) 😘. Husk medlemsfordel for de som er medlem i Gol IL ved kjøp av års- og halvårskort (se eget skriv som henger i klatreveggen. Der står alt du trenger å vite!). Informasjon om innmelding i Gol IL finner du på www.golil.no.


PS: Vi i Gol IL er ikke på kontoret før 02.01.19. Hvis du lurer på noe - send en e-post til golidrettsarena@gmail.com eller send sms til 94877037. 

Riktig god jul <3