Barnebursdag på GIA?

Postet av Gol Idrettsarena den 4. Mai 2021

Barnebursdag i leid lokale:

  • Dersom feiringen avholdes i et leid lokale eller annet offentlig sted innendørs, kan du samle opp til 10 personer. Hvis dere er utendørs, kan dere være opp til 20 personer. Det kan være lokale regler med lavere antall tillatte gjester.
  • Følg ellers reglene som gjelder for arrangement på offentlig sted.
  • Alle skal holde minst en meters avstand, men man bør holde minst to meters avstand. Barnehage- og barneskolekohorter er unntatt dette kravet.
  • Voksne, både arrangører og eventuelle ledsagere, bør holde avstand til andre barn og voksne, samt følge vanlige smittevernråd.
  • Dersom det er mulig, er det fortsatt å foretrekke at feiringen skjer utendørs.
  • Mat bør serveres ferdig i porsjoner, også kake. Husk rene hender hos både de som serverer og de som spiser.


0 Kommentar

Ny hjemmeside

Postet av Gol Idrettsarena den 22. Mar 2021

Vi holder på å skifte over til ny hjemmeside:)

Det blir veldig mye enklere for deg som medlem. Betaling av medlemskap i app, med Vipps - Enklere blir det ikke. Nytt fresht design og fint brukersnitt.

www.golil.no

Spørsmål vedrørende hjemmeside rettes til Martin Kilmark på e-post eller telefon. Golidrettsarena@gmail.com 

404 33 527


0 Kommentar

Ny nedstengning

Postet av Gol Idrettsarena den 16. Mar 2021

Gol Idrettsarena og BUA stenger i dag (16.03.21).

All aktivitet i regi av Gol IL opphører inntil videre. Vi må avklare med smitteverngruppa hva som er mulig å få til. Inntil videre er alle treninger i regi av Gol IL innstilt. 


Hei!

 

Beklager å måtte meddele at det natt til i dag ble innført de strengeste tiltak etter Kapittel 5A i koronaforskriften, for alle kommunene i Viken frem til og med 11.april. Dette medfører blant annet stans i det aller meste av idretts- og fritidsaktiviteter, også for barn og unge.  

Regjeringen har i midlertid gjort en endring i tiltaksnivå A slik at det blir tillatt med organisert utendørs idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer, og alle deltakerne kommer fra samme kommune. Det anbefales at aktivitetene foregår på en slik måte at man kan holde minst to meters avstand mellom deltakerne. 

 

Les ev mer om de nye tiltakene på:  Innfører strenge regionale tiltak i hele Viken - regjeringen.no

 

Vi ber om at denne informasjonene videreformidles til deres trenere/lærere/ledere og samarbeidsparter.  

 

På vegne av kriseledelsen i Gol.


0 Kommentar

Årsmøte i GOL IL er utsatt

Postet av Gol Idrettsarena den 10. Mar 2021

Styret i Gol IL har vedtatt og utsette årsmøte fra 24.03.21 til onsdag 26.05.21.


0 Kommentar

Barnebursdag i Gol Idrettsarena

Postet av Gol Idrettsarena den 16. Feb 2021

Nye retningslinjer for barnebursdager er kommet:)


I utgangspunktet kan man nå bare samles 10 stk på private samlinger på lånt eller leid sted, men for barn (opp til og med 6.klasse) er det unntak med at de kan samles hele klassen eller kohorten i barnehagen. Det bør da helst ikke være andre barn til stede, men her må foreldre bruke godt skjønn så ikke noen utestenges. Viktigere at barn blir inkludert enn at man er superstreng på kohorter. Bursdager bør feires med et minimum av voksne, og voksne bør holde avstand til andre utenom egen husstand. Ingen selvbetjening av mat og drikke, men servering porsjonsvis med god hygiene er ok.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline