Tilbud - 20% på all PT-trening ut februar!

Postet av Gol Idrettsarena den 20. Des 2018

Bli sunnere, sterkere og sprekere i 2019 med GIAs nyeste tilbud: IHUGA PT! Se www.ihuga-pt.no for mer info og påmelding. PT-treninga tilbys enten på Goliat Gym eller i eget PT-rom (ev. andre steder etter avtale).

Grip sjansen nå, og spar 20% på:

  • Personlig trening – Nå dine mål trygt og effektivt med IHUGA PT! Velg PT solo om du vil trene alene, eller PT duo om du vil trene med en venn - treninga tilpasses uansett dine personlige behov og mål!
  • PT-styrt morgentrening – Nye grupper f.o.m. uke 11 og uke 18. Gjør unna ukas trening før jobb, og all anna aktivitet blir rein bonus! Tren halvtimes styrkeøkter med kondisjonseffekt, to eller tre ganger i uka i små grupper (maks. 10 stk.). Svært effektiv og variert trening, med tett oppfølging av hver deltaker.

Etter sommerferien utvides tilbudet med

  • Kostholdsveiledning – Få hjelp til å legge om til et sunt og balansert kosthold iht. egne behov og mål!
  • Fysiologisk testlab – Få tall på din styrke og utholdenhet, og mål din framgang for enda bedre tilpasning av din trening!

Du når IHUGA PT på mobil 976 77 330 og på thomas@ihuga-pt.no. IHUGA PT har kontor innerst i gangen til høyre etter hovedinngangen (rom 224).

IHUGA PT eies og drives av Thomas B. Johannessen (47). Thomas er utdannet personlig trener fra Norges idrettshøgskole, skiinstruktør/skitrener fra DNS/Norges skiforbund, og har tidligere jobbet som lektor, prosjektleder og gründer.Priser og åpningstider Gol Idrettsarena

Postet av Gol Idrettsarena den 20. Des 2018


Mange som lurer på åpningstid og pris vedrørende klatring!

Åpningstidene for Gol idrettsarena er:

Mandag - torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredager kl. 08.00 - 15.30
Alle andre dager/tider: Adgang med kodebrikke

Ved kjøp av kodebrikke, er åpningstidene 08.00 - 22.00 året rundt 24/7 ;--)

I tidsrommet kl. 08.00 - 15.00 man-fre er det Gol skule, Frisklivssentralen og IHUGA PT (www.ihuga-pt.no) som har bruksrett på bygget. Hvis f.eks. det er en skoleklasse som bruker klatreveggen, så må man vike. Full oversikt over bruken får du ved å sjekke kalenderen og huke av for valgt sal/rom.

Du lurer kanskje på hvorfor vi har "stengt" i helgene. Det er fordi vi ikke har en resepsjon til å ta imot potensielle drop-in kunder for klatring. Hvis vi lar bygget stå åpent uten tilsyn er vi sårbare i forhold til hærverk og ulykker som følge av barn uten oppsyn.

Hvis du er på gjennomreise og vil inn å klatre, send en e-post til golidrettsarena@gmail.com i god tid før du ønsker adgang. Det lar seg gjøre:) Ev. sjekk "Gol IL klatregruppe" på Facebook, så kan du avtale med noen som har kodebrikke, og vippse 103936 for drop-in'en din. Regner du med å "droppe inn" flere ganger, skaff deg egen brikke (stikk innom eller send e-post til golidrettsarena@gmail.com)!

Se vedlegg for priser klatring/Goliat samt bilde av hvordan kalenderen ser ut (NB! Gå til kalenderen for å se oppdatert versjon til enhver tid).

Vi tar forbrukermakt på alvor. Vi har derfor senket drop-in prisen fra 150,- til 75,- (gjelder for alle) 😘. Husk medlemsfordel for de som er medlem i Gol IL ved kjøp av års- og halvårskort (se eget skriv som henger i klatreveggen. Der står alt du trenger å vite!). Informasjon om innmelding i Gol IL finner du på www.golil.no.


PS: Vi i Gol IL er ikke på kontoret før 02.01.19. Hvis du lurer på noe - send en e-post til golidrettsarena@gmail.com eller send sms til 94877037. 

Riktig god jul <3Levert av IdrettenOnline