1 tap og 1 vinn

Postet av Gol IL - Håndball den 14. Des 2014





14.12.2014 var det igjen klart for to nye seriekamper. J15 og Herrelaget hadde en kamp hver. Det var J15 mot Flåværingen først og deretter herrelaget mot Liungen.

J15 Gol - Flåværingen:

Gol hadde en stor tropp med mange innbyttere denne gangen. Alle fikk prøvd seg og flere imponerte på banen. Gol hadde et veldig godt forsvar spill og ikke minst keeperen gjorde en kjempe jobb i dag, og det var viktig i denne kampen. I angrep var det mye som funket. Strekene laget god plass til hele back-rekka, og det tok litt tid før Gol skjønte at det gikk an å bruke de. Gol hadde flere fine scoringer både fra distanse og i fra 6 meter. I tillegg viste Gol at de var løpsvillige. Takket være godt keeper- og forsvarspill dro Gol i land seieren.

Målscorere:
Pernille Vedvik Markussen 7 mål
Ida Brenna 4 mål
Helene Magnetun 2 mål
Vilde Hefte 1 mål
Mari R Møllerplass 1 mål

Ingrid Vestheim (keeper) 61% i redningsprosent

Sluttresultat 15-10


Herrelaget Gol - Liungen

Gol møtte fyllesyke spillere fra Liungen. Liungen hadde hatt julebord på Pers kvelden før og merket at drikken de fikk tok et godt tak. Tross dette hadde Liungen et godt humør. Gol hang litt etter fra start av, men gjorde en god forsvars-jobb og flere spille gjorde det bra i angrep. Returløpet til Liungen var aldri 100% og dette kunne Gol utnyttet mer enn det som ble gjort, men det ble noen fine kontringer utover kampen. I angrep var det mye som funket, men det var litt for dårlig uttelling på gode sjanser av Golingene. Liungen dro i fra utover i kampen og slutt resultatet ble tilslutt 23-35.

Målscorere:
Hampus Gunnarsson 4 mål
Henning Sørlie 3 mål
Karl Fredrik Sjølie 3 Mål
Finn-Terje Bøe 3 mål
Bjørn H Stake 2 mål
Yngve Haugen Mehl 2 mål
Espen Sørlie 2 mål
Olav Å Rygg 1 mål
Knut Sander Blakkestad 1 mål
Jonas Sørensen 1 mål
Peder Romslo 1 mål





Kamprapport for 26. oktober 2014

Postet av Gol IL - Håndball den 27. Okt 2014



I går hadde både J15 og damelaget dobbel bortekamp. J15 hadde sin første kamp kl 12.00. De møtte Røyken/Hurum. De tapte 32-10, men i følge spillerne spilte de bra. Den andre kampen som J15 spilte var mot Åmot. Jentene var gira og vant kampen 17-13. Dermed fikk J15 med seg 3 poeng denne helgen. Det blir spennende å følge J15 framover, og å se de på hjemmebane først kommende søndag.
Damelaget hadde sin første kamp 15.45 og reiste med det litt seinere enn det J15 gjorde. Damelaget hadde med seg to innbyttere til den første kampen som var mot Reistad. Utover i 1. omgang fikk vi Gol/Ål to skader som gjorde at det ikke var noen flere innbyttere. De som var på banen gjorde en enormt bra jobb selv om de var ordentlig slitne.Reistad førte kampen lenge, men da det stod 10-6 på tavlen tok Gol/Ål over kampen. Gol/Ål hentet de inn slik at det ble 10-10. Til pause stod det 12-12 på tavlen. Gol/Ål brukte pausen godt, og etter pausen hadde vi fikset den ene skaden slik at vi hadde en innbytter. 2. omgang begynte bra og Gol/Ål hadde taket lenge. Reistad stilte med et ungt lag (den eldste var 19 år) og var dermed løpsvillige. Mot slutten av 2. omgang kjørte Reistad et høyt tempo, og det sier seg jo selv at når du er en innbytter så blir man sliten. De siste 2 minuttene stod det 25-25 på tavlen. Gol/Ål spilte noen fantastiske angrep, og hadde sjansen til å avgjøre kampen. Gol/Ål spilte seg gjennom forsvaret 2-3 ganger og hadde noen utrolig bra sjanser til å avgjøre, men da våknet keeperen til Reistad. Kampen endte 25-25, men spillere og trenere var fornøyd med kampen.
Etter kampen dro Gol/Ål til Hokksund. Der møtte de også et ungt lag. Starten av 1. omgang var preget av mye sinne, men trenerne fikk roet ned spillerne etterhvert. Hokksund hadde overtaket hele veien de rushet hver gang muligheten var der. Gol/Ål brukte tid i angrep og fikk til masse godt spill som endte med masse mål. Tross tapet som var 51-26 var Gol/Ål fornøyde med innsatsen og det å få så mange mål.
Flere spillere på Gol/Ål laget var i form og vartet opp gode prestasjoner. Dette lover godt for resten av sesongen.

Neste kamper er Søndag 2.11.2014 kl 13.40 for J15 og 14.45 for Gol/Ål damer.

Lik oss på facebook for å få mer informasjon om aktiviteter: https://www.facebook.com/pages/Gol-IL-H%C3%A5ndbal...



Sesongens siste seriekamp for J15.

Postet av Gol IL - Håndball den 6. Apr 2014

Lørdag spilte Jenter 15 sesongens siste seriekamp mot Røyken og Hurum 2.
Til tross for super innsats fra samtlige spillere ble det tap, 10-18.

Målscorere for Gol:
Julie Kvannefoss 4 mål
Stine Grangård Leikvold 3 mål
Helene Gjengedal 2 mål
Pernille Vedvik Markussen 1 mål